Ο Μίνως Μάτσας μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 για την καθημερινότητά του ως πατέρας, δίπλα στα δίδυμα παιδιά που απέκτησαν με την Όλγα Κεφαλογιάννη. Ο γνωστός συνθέτης παραδέχτηκε πως διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική του ζωή.
Οι τρυφερές δηλώσεις του Μίνωα Μάτσα για τα διδυμάκια του
«Ναι, ντρέπομαι να το λέω, αλλά σ ‘εμένα έχει συμπέσει μια εποχή όπου έχει αλλάξει η ζωή μου προς το καλύτερο», ανέφερε ο Μίνως Μάτσας και πρόσθεσε: «Μέσα από τα μάτια τους βλέπω τον κόσμο με την αθωότητα της πρώτης φοράς. Είναι σαν να βλέπεις και να γνωρίζεις κι εσύ ο ίδιος ξανά τον κόσμο.Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μάθημα από αυτό. Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο σπίτι με τα μωράκια μου».
«Στο χρόνο που περνώ με τα παιδιά μου κάνω τις μεγαλύτερες… αρλούμπες που μπορείτε να φανταστείτε. Γίνομαι σαν κι αυτά, μάλλον χειρότερος», πρόσθεσε ο Μίνως Μάτσας.

Το μήνυμά του για τα ζευγάρια που παλεύουν να γίνουν γονείς με εξωσωματική
Τέλος, ο γνωστός συνθέτης αναφέρθηκε και στις εξωσωματικές αλλά και στα μηνύματα που πέρασε η σύζυγός του, όταν αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά. «Η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ και έχει ανοίξει τόσους ορίζοντες στις γυναίκες και τα ζευγάρια, θεωρώ ότι είναι ένα πράγμα μόνο θετικό. Έχω βρεθεί σε συζήτηση που έκανε η Όλγα και έχει έρθει μια γυναίκα και της είπε “Σας ευχαριστώ πολύ γιατί σας άκουσα να μιλάτε γι’ αυτό το θέμα και μου δώσατε το κουράγιο και την έμπνευση και τώρα έχω κι εγώ δύο παιδιά”», είπε ο Μίνως Μάτσας στην κάμερα του ANT1.