Μπορεί για μας ακόμα το Halloween να είναι «ξένο», στην Αμερική όμως το τιμάνε δεόντως. Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται αυτά τα πρόωρα μωράκια σκέφτηκαν ότι θα ήταν κρίμα να χάσουν το πρώτο τους Halloween. Και να τι έκαναν!
Μια ομάδα νοσηλευτριών και εθελοντών έφερε τη χαρά στο νοσοκομείο St. Luke στο Κάνσας.
Τι σκέφτηκαν; Σχεδίασαν μικροσκοπικά κοστούμια για τα πρόωρα μωράκια και τα μεταμφίεσαν σε σούπερ ήρωες και μαχητές!

Είτε τα διδυμάκια σας ήταν πρόωρα είτε όχι, ξέρετε καλά ότι οι γονείς αυτών των μωρών μπορεί να περνάνε μέρες ή και μήνες καμιά φορά περιμένοντας με ανυπομονησία το εξιτήριο των μωρών τους.

Το να γιορτάσουν μέσα στο νοσοκομείο μια γιορτή συνηθισμένη για κάθε οικογένεια, τους κάνει να νιώθουν καλύτερα. Ντύθηκαν, λοιπόν, και οι ίδιοι με κοστούμια ταιριαστά με τα μωράκια- από Batman μέχρι πεταλούδες-, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και πήραν και ένα βιβλίο, μια χειροποίητη πλεχτή κολοκύθα και μια κάρτα με τα αποτυπώματα από τις πατούσες του μωρού ως δωράκια.
Με κοστούμια ή χωρίς, αυτοί οι γονείς και τα μωράκια τους είναι σίγουρα υπερήρωες!