Υλικά 1 συσκευασία φαρίνα κόκκινη (4 κούπες) 1 κεσεδάκι γιαούρτι (200 γρ) Λίγο παραπάνω από το ½ κεσεδάκι λάδι 2 αυγά 1 κουταλιά της σούπας αλάτι 200 γρ. τυρί σκληρό τριμμένο 300 γρ. τυρί φέτα Διαδικασία Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με ένα ψιλό σουρωτήρι. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το ένα αυγό, το αλάτι, το σκληρό τυρί, μετράμε το λάδι χρησιμοποιώντας το κεσεδάκι του γιαουρτιού και το προσθέτουμε στο μίγμα. Παίρνουμε ένα κουτάλι και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και στη συνέχεια λαδώνουμε λίγο τα χέρια μας και ζυμώνουμε ελαφρώς τη ζύμη. Δεν χρειάζεται πολύ ζύμωμα. Στο τέλος θα έχετε μια ζύμη σφιχτή και εύπλαστη. Κόβουμε ένα μπαλάκι από τη ζύμη και το ανοίγουμε με τα δάχτυλα μας στην παλάμη μας. Βάζουμε τη γέμιση, που είναι θρυμματισμένη φέτα με λίγο πιπεράκι και το ασπράδι από το άλλο αυγό, και κλείνουμε σε φεγγαράκι τη ζύμη. Τοποθετούμε τα τυροπιτάκια σε λαμαρίνα, στην οποία έχουμε στρώσει αντικολητικό χαρτί φούρνου. Στο τέλος αλείφουμε τα τυροπιτάκια με τον κρόκο από το δεύτερο αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 για 15-20 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος. Λίγα επιπλέον λογάκια Σχετικά με τη γέμιση, μπορείτε να βάλετε ότι σας αρέσει, εγώ κάνω συνεχώς δοκιμές. Τα έχω φτιάξει με ανθότυρο και άνηθο, με γραβιέρα και ζαμπόν, με φέτα και δυόσμο κλπ.. Το λάδι που χρησιμοποιώ πάντα είναι το ελαιόλαδο αλλά επειδή έχω ακούσει πως κάποιοι το βρίσκουν βαρύ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι λάδι θέλετε. Συμβαίνει και μου περισσεύει πάντα η ζύμη γιατί δεν κάνω πολλά τυροπιτάκια. Βάζω την περισσευούμενη ζύμη στο ψυγείο και την επόμενη μέρα ή το βράδυ τη χρησιμοποιώ σαν βάση πίτσας. Βγαίνει μια νόστιμη και τραγανή πίτσα… Πηγή: captaincook.blogspot